Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 772g186kcal14g17g2.3g17.7g
Sipuli (kuorittu)309g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Parsakaali brokkoli 772g271kcal35.6g15g2.3g19.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr31g86kcal2.5g2.9g7.4g0.5g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)617g988kcal16.7g16.7g92.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3227kcal145.6g132.8g210.4g85.4g
Valittu annoskoko2500g1614kcal72.8g66.4g105.2g42.7g
Annoskoko puolitettuna1250g807kcal36.4g33.2g52.6g21.4g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139