Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 741g242kcal4.6g41.2g1.5g18.9g
Kaali, valkokaali741g156kcal8.9g25.2g1.5g15.6g
Sipuli (kuorittu)185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g56g11kcal0g3.6g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl19g26kcal0.9g1.7g1.8g0g
Hunaja 26g86kcal0.1g20.9g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 352g195kcal2.9g43.6g0.3g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g370g437kcal11.1g14.8g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2406kcal61.8g319.8g85g75.2g
Valittu annoskoko2500g1203kcal30.9g159.9g42.5g37.6g
Annoskoko puolitettuna1250g602kcal15.5g80g21.3g18.8g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316