Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g305g302kcal26.8g21.3g11g2.4g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g854g1451kcal170.7g0g85.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1342g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3506kcal395g42.6g192.8g4.8g
Valittu annoskoko2500g1753kcal197.5g21.3g96.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna1250g877kcal98.8g10.7g48.2g1.2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505