Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1290g2856kcal225.7g0g219.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 369g487kcal9.7g11.8g44.2g0g
Maustepippuri, annos 1g28g0.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 184g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 11g31kcal1.1g4.7g0.2g2.9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g214g278kcal28g0.6g17.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale184g111kcal18.4g9.2g0.6g134.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl55g486kcal0g0g55.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8580kcal569.6g66.8g675.6g279.8g
Valittu annoskoko2500g4290kcal284.8g33.4g337.8g139.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2145kcal142.4g16.7g168.9g70g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796