Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1243g1397kcal262.6g0g37.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1065g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Sipuli 142g43kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2957kcal534.4g25.2g75.6g6.2g
Valittu annoskoko2500g1478kcal267.2g12.6g37.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna1250g739kcal133.6g6.3g18.9g1.6g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564