Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 897g249kcal10.7g36.4g1.8g18.8g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g448g673kcal76.2g1.8g39.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl34g84kcal4g0.5g7.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1121g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2012kcal181.8g77.4g97.4g37.6g
Valittu annoskoko2500g1006kcal90.9g38.7g48.7g18.8g
Annoskoko puolitettuna1250g503kcal45.5g19.4g24.4g9.4g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704