Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 332g1002kcal59.4g160.8g3.3g35.5g
Porkkana 215g70kcal1.3g11.9g0.4g5.5g
Sipuli (kuorittu)196g53kcal2.6g9.4g0.4g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 1326g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 332g422kcal71.5g0g14.9g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g100g239kcal14.8g2.8g18.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3573kcal299.2g369.8g75.4g89g
Valittu annoskoko2500g1787kcal149.6g184.9g37.7g44.5g
Annoskoko puolitettuna1250g893kcal74.8g92.5g18.9g22.3g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346