Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g718g165kcal10.1g24.4g2.9g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g72g69kcal3g12.2g0.1g3.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Chili paprika punainen17g7kcal0.3g1.6g0g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Soijakastike 32g20kcal1.7g3.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g27g45kcal4.7g5.7g0.3g0.2g
Basilika, tuore9g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1436g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g773kcal44.8g126.4g7.6g14.4g
Valittu annoskoko2500g387kcal22.4g63.2g3.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna1250g193kcal11.2g31.6g1.9g3.6g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941