Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g881g1938kcal167.4g0g149.8g0g
Sika-nautajauheliha441g974kcal77.1g0g74.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 441g283kcal14.1g21.2g15.4g0g
Kananmuna kuoreton 242g346kcal30.3g0.7g24.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g220g66kcal2.2g8.8g0.7g0g
Nokkonen (100g)110g40kcal6.5g1.4g0.8g4.5g
Korppujauho 55g202kcal5.8g41.2g0.6g2.9g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g110g333kcal19.7g53.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8360kcal646.2g253.4g536.2g14.8g
Valittu annoskoko2500g4180kcal323.1g126.7g268.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2090kcal161.6g63.4g134.1g3.7g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813