Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g936g234kcal12.2g39.3g1.9g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow796g677kcal36.6g119.4g4g39.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha749g1243kcal142.3g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4645kcal382.2g317.4g199g79.6g
Valittu annoskoko2500g2323kcal191.1g158.7g99.5g39.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1161kcal95.6g79.4g49.8g19.9g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465