Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g492g1576kcal68g285.6g15.8g40.4g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g657g840kcal98.5g0g59.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu112g141kcal12.3g0.3g10g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 287g122kcal28.2g1.1g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen821g271kcal27.1g40.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Oliiviöljy 41g363kcal0g0g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6673kcal470.6g663g252.8g83.8g
Valittu annoskoko2500g3337kcal235.3g331.5g126.4g41.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1668kcal117.7g165.8g63.2g21g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754