Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 360g532kcal77.5g0g24.5g0g
Vesi991g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 360g106kcal2g19.1g0.7g6.8g
Kidneypapu keitetty 100g207g197kcal14.3g30.3g1g14.3g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g207g197kcal14.5g31.1g2.1g16.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 360g123kcal4g19.5g0.7g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2550kcal224.6g200g85g96.4g
Valittu annoskoko2500g1275kcal112.3g100g42.5g48.2g
Annoskoko puolitettuna1250g638kcal56.2g50g21.3g24.1g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179