Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Sokeri 223g903kcal0g222.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 227g779kcal23.1g158.8g2.7g7.9g
Vispikerma Flora 20%436g960kcal13.1g21.8g87.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki436g244kcal37.1g21.8g0.9g0g
Mansikka 349g162kcal1.7g29.3g0.7g6.6g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)436g262kcal2.2g56.7g2.2g9.2g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7746kcal251.4g1030.4g266.4g47.4g
Valittu annoskoko2500g3873kcal125.7g515.2g133.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1937kcal62.9g257.6g66.6g11.9g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653