Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1064g2078kcal198.8g0g143.6g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g443g155kcal10.6g20.8g2.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)443g377kcal4.4g15.5g31g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%355g284kcal11.3g21.3g17.7g0g
Sipuli 195g59kcal2.4g9.4g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5905kcal455g134g389.8g6.6g
Valittu annoskoko2500g2953kcal227.5g67g194.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1476kcal113.8g33.5g97.5g1.7g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329