Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g1168g572kcal16.4g91.1g16.4g10.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu47g49kcal3.7g7.6g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta 935g2070kcal163.6g0g158.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5444kcal370.4g208.6g351.6g27g
Valittu annoskoko2500g2722kcal185.2g104.3g175.8g13.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1361kcal92.6g52.2g87.9g6.8g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811