Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g1235g2235kcal290.1g53.1g95.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g85kcal2.5g17.3g0.3g0.9g
Suola, annos 3g7.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g6.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl32g283kcal0g0g32.1g0g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Omena, keskikokoinen 200g494g168kcal1g35.1g1.5g8.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g38kcal1.3g2.4g2.6g0.1g
Soijakastike 44g27kcal2.3g4.2g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g494g173kcal0g17.8g0g0g
Timjami 4.9g14kcal0.4g1.3g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6136kcal599.6g278.4g264.8g29.8g
Valittu annoskoko2500g3068kcal299.8g139.2g132.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1534kcal149.9g69.6g66.2g7.5g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700