Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1003g763kcal18.8g155.4g2g10g
Rasvaton maito viro (Alma)278g92kcal9.4g13g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 653g2239kcal66.5g456.8g7.8g22.8g
Ohrajauho 276g904kcal22.8g177.8g5.5g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8784kcal304g1607.6g87.4g107.6g
Valittu annoskoko2500g4392kcal152g803.8g43.7g53.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2196kcal76g401.9g21.9g26.9g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369