Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 37g329kcal0g0g37.2g0g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)13g9kcal0.1g1.2g0.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)13g35kcal0.3g1.2g3.2g0g
Pirkka luomu tomaattimurska1328g399kcal18.6g86.3g6.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 797g1060kcal67.3g140.3g15.9g39.9g
Hunaja 53g176kcal0.3g42.9g0g0g
Viinietikka 80g17kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4172kcal180.4g566g127.6g86g
Valittu annoskoko2500g2086kcal90.2g283g63.8g43g
Annoskoko puolitettuna1250g1043kcal45.1g141.5g31.9g21.5g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570