Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi415g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas208g529kcal34.4g70.7g12.7g62.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl415g1452kcal58.1g265.6g12.9g22.8g
Rypsiöljy 93g826kcal0g0g93.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese519g192kcal6.2g40.5g0.5g3.6g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)415g1183kcal128.6g0g70.5g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).311g342kcal77.8g0g3.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g52g137kcal10.9g0.1g10.4g0g
Hillosipulisäilyke 73g35kcal0.9g6.9g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9392kcal633.8g767.6g407.2g179.6g
Valittu annoskoko2500g4696kcal316.9g383.8g203.6g89.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2348kcal158.5g191.9g101.8g44.9g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.4g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610