Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Valkokaali keräkaali 1305g362kcal15.5g53g2.6g27.4g
Kananmuna kuoreton 179g256kcal22.4g0.5g18.4g0g
Suola, annos 3g8.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g163g555kcal3.3g4.9g57.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 652g1445kcal114.2g0g110.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5351kcal315.6g135.2g378.8g61.4g
Valittu annoskoko2500g2675kcal157.8g67.6g189.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1338kcal78.9g33.8g94.7g15.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878