Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 258g884kcal26.3g180.4g3.1g9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl159g539kcal22.2g88.8g10.6g17.4g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 89g783kcal0g0g88.5g0g
Maitojauhe rasvaton 33g118kcal10.7g17.5g0.3g0g
Vesi396g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)370g703kcal92.5g0g37g0g
Tomaattimurska 529g155kcal3g28g1.1g10g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g93g93kcal3.7g18.5g0.4g0g
Kananmuna, keitetty 291g415kcal36.3g0.9g29.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa264g793kcal60.8g0g60.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9010kcal512.4g678.2g463.2g73g
Valittu annoskoko2500g4505kcal256.2g339.1g231.6g36.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2253kcal128.1g169.6g115.8g18.3g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253