Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)828g348kcal13.2g71.2g0.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]166g546kcal44.7g0g39.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 497g132kcal16.4g15.4g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras199g695kcal25.8g139.1g3g6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)497g815kcal124.2g4.5g32.8g0g
Herkkusieni säilyke 315g53kcal6.6g0.6g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5179kcal461.8g461.6g154.4g27g
Valittu annoskoko2500g2590kcal230.9g230.8g77.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1295kcal115.5g115.4g38.6g6.8g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647