Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1263g539kcal42.7g60.6g12.6g0g
Kananmuna kuoreton 303g432kcal37.9g0.9g31.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 492g1690kcal50.2g344.7g5.9g17.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g379g53kcal7.2g1.5g1.9g0g
Rypsiöljy 51g447kcal0g0g50.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6321kcal276g815.4g204g34.4g
Valittu annoskoko2500g3161kcal138g407.7g102g17.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1580kcal69g203.9g51g8.6g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474