Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 348g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 697g2234kcal186.6g0g166.8g0g
Paprika, punainen261g67kcal2.4g12g1g5.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g348g71kcal2.1g13.2g1g4.9g
Maizena maissitärkkelys52g183kcal0.4g45.5g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 5.2g16kcal0.6g1.1g0.5g2.2g
Tomaattimurska Eldorado679g136kcal8.2g23.8g0.7g9.5g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl87g314kcal1.7g2.4g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6040kcal404g196g406.2g43.6g
Valittu annoskoko2500g3020kcal202g98g203.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1510kcal101g49g101.6g10.9g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616