Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki817g458kcal69.4g40.8g1.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g817g5882kcal8.2g8.2g653.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 850g2915kcal86.6g594.8g10.2g29.7g
Leivinjauhe 16g29kcal0.8g6.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18568kcal330g1300g1330.8g59.6g
Valittu annoskoko2500g9284kcal165g650g665.4g29.8g
Annoskoko puolitettuna1250g4642kcal82.5g325g332.7g14.9g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330