Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha707g1174kcal134.4g0g70.7g0g
Porkkana 530g173kcal3.3g29.5g1.1g13.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1061g808kcal19.9g164.4g2.1g10.6g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi18g50kcal1.6g1.2g4.1g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.6g0.3g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4643kcal327.4g414.6g166.2g57g
Valittu annoskoko2500g2322kcal163.7g207.3g83.1g28.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1161kcal81.9g103.7g41.6g14.3g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957