Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1240g1769kcal155g3.7g127.1g0g
Smetana, Valio, hyla225g879kcal4.5g5.6g94.7g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g451g1055kcal50.9g2.3g99.2g0g
Oliiviöljy 135g1196kcal0g0g135.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g10040kcal432.6g66.4g914.2g15.4g
Valittu annoskoko2502g5020kcal216.3g33.2g457.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna1251g2510kcal108.2g16.6g228.6g3.9g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392