Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)2027g4663kcal202.7g131.8g364.9g2g
Amerikan pekoni 1viipale199g638kcal23.9g0g59.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original35g25kcal1.4g2.8g1g1g
Ketsuppi, euro shopper63g63kcal0.6g14.5g0.3g0.8g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g10919kcal467.4g316.8g853.2g16.4g
Valittu annoskoko2506g5460kcal233.7g158.4g426.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna1253g2730kcal116.9g79.2g213.3g4.1g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151281