Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 876g667kcal16.5g135.8g1.8g8.8g
Lenkki, kevyt sininen HK876g1490kcal87.6g87.6g87.6g0.9g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%578g925kcal15.6g15.6g86.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g6259kcal244g494.8g353g25.4g
Valittu annoskoko2506g3129kcal122g247.4g176.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna1253g1565kcal61g123.7g88.3g6.4g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335