Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 699g2239kcal187g0g167.2g0g
Paprika, punainen262g67kcal2.4g12g1g5.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g349g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Maizena maissitärkkelys52g183kcal0.4g45.6g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 5.2g16kcal0.6g1.1g0.5g2.2g
Tomaattimurska Eldorado681g136kcal8.2g23.8g0.7g9.5g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl87g314kcal1.7g2.4g33.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g6054kcal404.8g196.4g407.2g43.6g
Valittu annoskoko2506g3027kcal202.4g98.2g203.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna1253g1514kcal101.2g49.1g101.8g10.9g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616