Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 2.6g2.6kcal0g0.1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 136g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)39g54kcal8.2g0g2.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow21g5.2kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g282kcal26g3.6g17.8g1.2g
Valittu annoskoko251g141kcal13g1.8g8.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna126g71kcal6.5g0.9g4.5g0.3g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836