Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa159g128kcal7.2g20.7g1.6g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g23g74kcal0.4g0.6g7.9g0g
Tomaattisose pomi13g3kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)38g11kcal0.4g2.2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g442kcal16.8g49.8g19.2g1.4g
Valittu annoskoko251g221kcal8.4g24.9g9.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna126g111kcal4.2g12.5g4.8g0.4g
Arvot/100g100g88kcal3.3g9.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306386