Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7g0g1.3g
Lanttu 21g6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g50g48kcal10g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g21g35kcal0.3g0.4g3.5g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g2.9g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g104g26kcal0.9g4.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g350kcal24.6g26.6g15.4g3.6g
Valittu annoskoko251g175kcal12.3g13.3g7.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna126g88kcal6.2g6.7g3.9g0.9g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543