Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g156g203kcal26.6g1.7g10g0g
Sitruuna 100g47g17kcal0.3g2.8g0.5g0g
Lime, kuorittu, annos 50g7.8g2.8kcal0g0.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.3g7.5kcal0g1.8g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g478kcal54.8g15g21.6g0.8g
Valittu annoskoko251g239kcal27.4g7.5g10.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna126g120kcal13.7g3.8g5.4g0.2g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95263