Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen63g87kcal11.9g0g4.4g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)61g24kcal1g5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%31g53kcal2.2g0.4g4.7g0.6g
Tomaatti, tuore31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g374kcal31.4g18.4g18.8g4.2g
Valittu annoskoko252g187kcal15.7g9.2g9.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna126g94kcal7.9g4.6g4.7g1.1g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475