Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g721g166kcal10.1g24.5g2.9g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g72g69kcal3g12.3g0.1g3.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Chili paprika punainen18g7kcal0.3g1.6g0g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Soijakastike 33g20kcal1.7g3.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g27g45kcal4.7g5.8g0.3g0.2g
Basilika, tuore9g3.6kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1442g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5022g777kcal44.8g127.4g7.6g14.4g
Valittu annoskoko2511g388kcal22.4g63.7g3.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna1256g194kcal11.2g31.9g1.9g3.6g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941