Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 899g1094kcal191.1g0g36g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Paprika vihreä 382g81kcal3.6g9.6g1.1g7.3g
Paprika punainen 382g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi157g134kcal7.6g25.2g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%450g270kcal5.4g12.6g22.5g0g
Smetana, Valio, hyla225g877kcal4.5g5.6g94.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5022g5168kcal434g145.6g312.4g29.8g
Valittu annoskoko2511g2584kcal217g72.8g156.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna1256g1292kcal108.5g36.4g78.1g7.5g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162