Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kinkkusuikale, Portti80g100kcal13.5g0.3g5.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g100g24kcal1.8g3g0.5g1.9g
Keltuainen, 20g, annos 20g3g1.9kcal0.1g0g0.7g0g
Parmesan formaggio da pasta20g91kcal8g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g460kcal48g11.4g27g5.4g
Valittu annoskoko252g230kcal24g5.7g13.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna126g115kcal12g2.9g6.8g1.4g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238