Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 37g174kcal12.9g8.8g8.7g4.4g
Vesi93g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)112g141kcal12.3g0.3g10.1g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g806kcal50.4g18.2g57.8g8.8g
Valittu annoskoko252g403kcal25.2g9.1g28.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna126g202kcal12.6g4.6g14.5g2.2g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288