Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 105g232kcal18.4g0g17.8g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus42g147kcal5.9g0.2g13.4g0g
Aurajuusto26g89kcal5.2g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl35g46kcal4.6g0.1g2.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 15g42kcal0.3g0.4g4.2g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Oregano, kuivattu 2.2g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1193kcal71.4g7.2g96g4.8g
Valittu annoskoko252g597kcal35.7g3.6g48g2.4g
Annoskoko puolitettuna126g298kcal17.9g1.8g24g1.2g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.4g19g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771