Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g44g7.5kcal0.2g1.1g0.3g0g
Sipuli, paistettu 35g36kcal0.5g1.7g2.9g0.6g
Pekoni, paistettu 61g316kcal10.1g0g31.1g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g20g30kcal3.5g0.2g1.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1420kcal32.2g11.2g140.6g1.2g
Valittu annoskoko252g710kcal16.1g5.6g70.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna126g355kcal8.1g2.8g35.2g0.3g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.2g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776