Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g135g556kcal6.5g6.5g56g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.3g3.4g39.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.3g8.3kcal0.4g0.2g0.5g0.7g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.3g9kcal0.1g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1890kcal18.6g24.6g191.8g1.4g
Valittu annoskoko252g945kcal9.3g12.3g95.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna126g473kcal4.7g6.2g48g0.4g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264328