Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g141g162kcal8.5g7.1g11.3g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.5g28kcal0g6.9g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 25g11kcal0.2g2g0.1g0.4g
Manteli 2.3g14kcal0.5g0.1g1.2g0.2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl7.1g25kcal1g4g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g695kcal36g49.8g39g2.8g
Valittu annoskoko252g347kcal18g24.9g19.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna126g174kcal9g12.5g9.8g0.7g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.9g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902