Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g85g93kcal19.4g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Makaroni, pasta 28g92kcal2.9g18.7g0.3g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g14g37kcal3.8g0g2.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g728kcal56.4g45g34g3.4g
Valittu annoskoko252g364kcal28.2g22.5g17g1.7g
Annoskoko puolitettuna126g182kcal14.1g11.3g8.5g0.9g
Arvot/100g100g144kcal11.2g8.9g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642