Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 46g35kcal0.9g7.1g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g42g67kcal4g3.2g4.1g0.3g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g13g16kcal1.4g0.2g1.1g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g261kcal13.6g24.2g11.6g2.8g
Valittu annoskoko252g130kcal6.8g12.1g5.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna126g65kcal3.4g6.1g2.9g0.7g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530