Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g12g45kcal1.7g8.8g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sinappi 2.5g3.3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g668kcal58.2g27.2g36g1.8g
Valittu annoskoko253g334kcal29.1g13.6g18g0.9g
Annoskoko puolitettuna126g167kcal14.6g6.8g9g0.5g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157