Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell29g32kcal6.6g0g0.6g0g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.1g6.9kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g181kcal15.6g12g7.8g1.4g
Valittu annoskoko253g91kcal7.8g6g3.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna126g45kcal3.9g3g2g0.4g
Arvot/100g100g36kcal3.1g2.4g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094