Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g41g83kcal7g0.9g5.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%15g24kcal0.4g0.4g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g331kcal17.8g26.6g15.6g1.8g
Valittu annoskoko253g166kcal8.9g13.3g7.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna126g83kcal4.5g6.7g3.9g0.5g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395