Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 102g18kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen58g81kcal11.1g0g4.1g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)18g55kcal2.4g0g5.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g25g18kcal1.1g3.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl29g25kcal0.4g1.3g2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore2.9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g15g38kcal4.4g0.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g478kcal40.6g15.8g27.6g1.6g
Valittu annoskoko253g239kcal20.3g7.9g13.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna126g120kcal10.2g4g6.9g0.4g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278