Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Pennepasta, Gallo66g220kcal8.2g44.2g1g3.9g
Herkkusieni 55g8.7kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 60g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton20g14kcal1.9g0.8g0.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g44g6.1kcal0.8g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g614kcal24.4g91.4g16.2g9.4g
Valittu annoskoko253g307kcal12.2g45.7g8.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna127g154kcal6.1g22.9g4.1g2.4g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18.1g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605